Mallit

smart #1

Tutustu

smart Store

Tutustu sähköiseen ajamiseen

Financial Services

smart e-Fleet

Liitettävyysominaisuudet

Yhteystiedot ja tuki

Mallistomme laajenee

Hello smart!

On aika luoda entistä syvempi yhteys smart-autoosi. Tutustu Hello smart -sovellukseen ja tutustu autosi todellisen kumppanin ominaisuuksiin. Yksityiskohtaiset, reaaliaikaiset ajoneuvotiedot, kuten toimintasäde, akun tila, sijainti ja rengaspaineet, auttavat sinua olemaan yhteydessä autoosi missä tahansa.


Download in App Store

Download on Google Play

Esivalmistele autosi tarpeesi mukaan

Hello smart -sovellus tuo esi-ilmastoinnin suoraan älypuhelimeesi, joten voit tehdä autosta mukavan jo ennen kuin olet siinä – viilentämällä tai lämmittämällä auton valmiiksi mieltymystesi mukaan.

Täydellistä etä-mukavuutta

Etähallinnan avulla voidaan tarkistaa auton lataustila, kantama, ovien ja ikkunoiden tila, sisälämpötila, ja jopa ilmanlaatu. 

Mukavuutta ilmastoinnilla 


Tiesitkö, että voit ohjata myös muita toimintoja Hello smart -sovelluksen kautta?  Voit esimerkiksi lämmittää istuimet ja ohjauspyörän valmiiksi. Lämmitettävä ohjauspyörä on muuten vakiovaruste smarteissa!

Seuraa latausta

Hello smart -sovelluksen avulla on helppo seurata latauksen tilaa, paikantaa auto GPS:n avulla ja löytää lähellä olevat latauspisteet hintatietoineen ja saatavuksineen. Reaaliaikaisen latauksen aloittamisen ja lopettamisen ajoitusominaisuuden ansiosta on helppo valmistautua mihin tahansa matkaan. Voit tarkistaa lataustiedot ja suunnitella latausajan, päivämäärän ja latausrajan tarkasti sen mukaan, milloin olet lähdössä liikkeelle. Lisäksi etälatauksen avulla voit myös aloittaa ja lopettaa latauksen sovelluksen kautta.* Voit myös määrittää smartin -seinälatauslaitteen Bluetooth-pistokkeen ja latauksen Hello smart -sovelluksen kautta.

*Koskee vain AC-latausta. DC-lataus on vain etäpysäytyksellä.

Tutustu lataamiseen

Luo digitaalinen avaimesi

Hello Smart -sovellus mahdollistaa digitaalisten avainten luomisen sinulle ja muille valitsemillesi käyttäjille. Sen voi jakaa jopa viidelle ihmiselle, yksinkertaisesti lisäämällä heidän smart ID:nsä järjestelmääsi.

Auton omistajana vain sinä voit jakaa avaimen. Kirjaudu sisään smart ID -tunnuksellasi ja voit hyväksyä muita smart ID -käyttäjiä.

Edellyttää yhteensopivaa puhelinta ja yhteensopivaa aktiivista datasopimusta, joka Suomen smarteissa on vakiona 8 vuotta. Lisätietoja Apple CarPlaysta löydät osoitteesta https://www.apple.com/ios/carplay ja Android Autosta osoitteessa https://g.co/androidauto/requirements.

Apple ja Apple CarPlay ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä. Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.