Mallit

smart #1

Tutustu

smart Store

Tutustu sähköiseen ajamiseen

Financial Services

smart e-Fleet

Liitettävyysominaisuudet

Mallistomme laajenee

Latausverkosto on yksi Euroopan laajimmista, joten lataaminen matkan aikana ja määränpäässä on yksinkertaista ja kätevää smart charge@street avulla. Joten minne tahansa oletkin menossa, voit olla varma, että lähellä on auton latausasema.

Saumattomasti yhteydessä smartin infrastruktuuriin

Teemme yhteistyötä Digital Charging Solutionsin (DCS) kanssa tarjotaksemme smart-kuljettajille kätevän ja huolettoman pääsyn laajaan, helppokäyttöiseen ja luotettavaan julkisten latausasemien verkostoon.

Älykästä? Ainakin numeroiden perusteella​.

Laaja kattavuus kaikkialla Euroopassa

Siinä on kattavuutta kerrakseen!

Kätevästi sijoitetut latauspisteet lähes kaikkialla Euroopassa

Ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Luotettava verkosto tien päällä ja määränpäässä lataukseen

Latauspisteiden kokonaismäärä sisältää yli 335 000 AC- ja yli 29 000 DC-pikalatausasemaa. Suomessa on yli 5700 latausasemaa käytössäsi.

Verkosto, johon voit luottaa

smart charge@street

Täysin läpinäkyvä hinnoittelu

Yksinkertaista. Lataa autoasi, jatka matkaa ja maksa helposti kuukausittain.

Täydellistä mukavuutta

Ei tarvitse ahdistua. Latauspiste on lähelläsi aina kun tarvitset sitä.

Yksi sopimus, yli rajojen

DCS-latausverkosto levittäytyy kaikkialle Euroopassa, joten saat saman yhdenmukaisen smart charge@street -kokemuksen maasta riippumatta.

Joten miten lataus tien päällä toimii?

Ensin sinun on aktivoitava smart charge@street RFID -kortti, joka tulee smart autosi mukana. Sitten olet valmis!  – sähköautojen lataukseen tarkoitettua RFID-korttia voidaan käyttää todentamaan istuntoja julkisilla autojen latausasemilla ympäri Eurooppaa,  samalla kui seuraat lautaustapahtumaa Hello smart -sovelluksen avulla.

Latauskumppanisi? Hello smart -sovellus.

Hello smart -sovellus integroituu saumattomasti Smart charge@street-prosessiin, jolloin voit tarkistella latauskertoja suoraan sovelluksesta. Onko toimintamatka vähäinen? Ei hätää. Autonavigointitoiminto voi ohjata sinut lähimpänä oleviin latauspisteisiin, kun tarvitset niitä eniten. Hello smart -sovelluksen kartta voi myös kertoa tärkeitä latausasematietoja, kuten aukioloajat, saatavuus, liittimien tyypit, sijainnit ja hinnat.

Voinko ladata ilman smart charge@street-sopimusta?

Vastaus on kyllä. Tällöin et kuitenkaan pysty täysin hyödyntämään smartin digitaalista ekosysteemiä - joten auton navigointijärjestelmä ei mahdollisesti näytä kaikkia charge@street asemia, eikä niitä voi käyttää Hello smart -sovelluksen kautta.