Mallit

smart #1

Tutustu

smart Store

Tutustu sähköiseen ajamiseen

Financial Services

smart e-Fleet

Liitettävyysominaisuudet

Mallistomme laajenee

8 vuoden Premium-connectivity palvelut

smartin Premium-connectivity digitaaliset palvelut tekevät smart-autosta entistä tehokkaamman. Suomessa smartit myydään 8 vuoden digitaalisilla palveluilla. Vakiona. 

Langattomat OTA-päivitykset

Langattomien päivitysten (OTA) ansiosta smart #1 ja smart #3 ovat valmiita jatkuviin parannuksiin. Autojen nykyaikaisen ohjelmistojen avulla voit ladata ja asentaa järjestelmäpäivitykset ja uudet ominaisuudet autoon itse, ilman että sinun tarvitsee tulla huoltokäynnille - uusin ohjelmisto on vain latauksen päässä.Asiakaskeskeisen lähestymistapamme ansiosta, voimme hyödyntää asiakkaidemme arvokasta palautetta ja kehitämme nopeallakin aiktaululla uusia ominaisuuksia autoosi.

8 vuoden Premium-paketti vakiona

Liitettävyys tekee smartin ajamisesta erityisen saumatonta ja kätevää. Premium-yhteyspaketti tarjoaa korkeimman tason yhteyskokemuksen. Suomessa myytävissä uusissa smart-malleissa paketti on vakiona 8 vuoden ajan! Etuja ovat mm::

- auton reaaliaikainen-seuranta, OTA-karttapäivitys, Spotify, InCar-sovellus (jossa on enemmän sovelluksia, mm. Tuneln, kalenteri, sää, pelejä.)

- Hello smart -mobiilisovellus: avainten jakaminen, Apple Watch-tuki (tulossa 2024), Geofence (tulossa 2024)

- Rajoittamaton datasiirto EU-maissa