Mallit

smart #1

Tutustu

smart Store

Tutustu sähköiseen ajamiseen

Financial Services

smart e-Fleet

Liitettävyysominaisuudet

Mallistomme laajenee

Miksi valita sähköauto?

Kustannustehokkuus

Sähköllä ajaminen on huomattavasti edullisempaa kuin polttoaineella

Hyöytysuhde

Ylivoimainen hyötysuhde vs. polttomoottori (ICE -70 % vsBEV)

Ympäristöystävällisyys

Hiilidioksidi- ja hiukkaspäästöt 0, ladattaessa uusiutuvalla energialla

Tutustu mallistoon


Lisää hyötyjä tulevaisuudessa

Charged up for change

Meidän visiomme? Tulevaisuus, jossa älykäs teknologia tekee liikkumisesta ympäristöystävällisempää. Akkukäyttöisenä sähköajoneuvona (BEV) smart on tulevaisuudenkestävä ja valmis ajamaan muutosta parempaan huomiseen. Jatkuvasti kasvavan latauspisteverkoston ja kätevien tapojen ladata kotona puhtaampaa energiaa, ansiosta on helpompaa kuin koskaan vaikuttaa myönteisesti ilmastoon.

Lue lisää

Energiatietoinen auto

Aja kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Kehtittyneen sähköautotekniikan ansiosta smartin moottori säästää energiaa ja mahdollistaa lataamisen tien päällä regeneratiivisella jarrutuksella. Käytä Hello smart -sovellusta smartin esilämmitykseen tai -viilentämiseen, jolloin vähennät energiankulutusta matkan aikana.

Lue lisää

Säästä energiaa

ECO-ajotila optimoi energiankulutuksen ajon aikana, jolloin auto automaattisesti säätää esim. ilmastoinnin energiapihimmäksi.

Lataus on vakuuttavan kätevää

Pohditko sitä, onko lataaminen vaivalloista? Smart charge@street avulla lataaminen on yksinkertaista. smartin kumppanuus DCS:n kanssa antaa sinulle pääsyn yli 360 000 latausasemaan ympäri Eurooppaa ja lataat autoasi lähestulkoon missä vain. Lataa smart-autosi 10 %:sta 80 %:iin alle 30 minuutissa DC Supercharger -latauksella tai 3 tunnissa AC-latauksella. 

Lue lisää

Tulevaisuuden kestävä teknologiaa

Kun ajat, kyse on kokemuksesta. smartilla pyrimme tekemään tästä kokemuksesta mahdollisimman digitaalista jännittävillä liitettävyysominaisuuksilla. Tähän sisältyy helppokäyttöinen auton viihdejärjestelmä ja auton toimintojen integrointi Hello smart -sovellukseen. smart tarjoaa myös laajan valikoiman ajoavustinjärjestelmiä – mukaan lukien adaptiivinen vakionopeudensäädin, automaattinen pysäköintiavustin sekä moottoritie- ja ruuhka-avustin. Koe mukavuus, joka on tehty huomista silmällä pitäen, ja nauti ajamisen eduista.

Lue lisää

Sähköauto - kyllä vai ei?

Ennemmin tai myöhemmin tämä kysymys tulee jokaisen kuljettajan mielen. Sähköauton edut ja hyödyt ovat kasvaneet jatkuvasti – smart on tulevaisuudenkestävä ja huoleton ajokokemus minne ikinä menetkin. Tämä pätee yhtä lailla smart #1:een työsuhdeautona. Sähkökäyttöisellä työsuhdeautolla on myös taloudellisia etuja, kuten suhteessa matalampi verotusarvo.