Mallit

smart #1

Tutustu

smart Store

Tutustu sähköiseen ajamiseen

Financial Services

smart e-Fleet

Liitettävyysominaisuudet

Mallistomme laajenee

Sähköinen tulevaisuus

Sinä päätät. smart-ekosysteemi on suunniteltu antamaan sinun valita sinulle parhaiten sopivat latausratkaisut. Integroidun latausekosysteemin ansiosta sähköautojen lataaminen matkalla, määränpäässä ja kotona on kätevää ja vaivatonta.

Latausaika: vakuuttavia numeroita

Asiakaskeskeiset integroidut latausratkaisut antavat ajoneuvollesi virtaa lähes kaikkialla. Kuinka kauan electric smartin lataaminen kestää? Lataat smartisi 10 %:sta 80 %:iin – joko DC-superlatauksella alle 30 minuutissa tai AC-latauksella noin 3 tunnissa.6  

Ärsyttävätkö rajat?

Niin meitäkin. Siksi smartin tehokas toimintasäde on jopa 455 kilometriä (mallista riippuen).5 Tämä avaa monia mahdollisuuksia ja antaa sinulle kaiken ansaitsemasi vapauden. Oletko koskaan kuullut etäisyysahdistuksesta? No, se on ehdottomasti menneisyyttä. Katso, mihin huominen vie sinut.

Miten lataat: valinnan vapaus

Elämässä pitäisi aina olla vaihtoehtoja. Tämä pätee erityisesti sähköajoneuvojen lataamiseen. Siksi smartissa on kaksi helppoa ja tehokasta latausvaihtoehtoa. Tutustu smartin charge@home-ratkaisuun, joka tekee kotilatauksesta nopeaa ja helppoa. Kun olet tien päällä, laaja smart charge@street julkinen latausverkosto tarjoaa sinulle aina latauspisteen lähellä tai matkan varrella – huoletonta ajamista kaikkialla Euroopassa.

Huoletonta latausta minne tahansa elämä sinut viekin

Miksi välittäisimme auton lataamisesta? Koska välitämme huomisen parhaista ratkaisuista jo tänään. Yli 360 000 latauspisteen luotettavan verkoston ansiosta smart charge@street on turvallista, nopeaa ja aina lähelläsi. Tiedät, mitä sanotaan -elämä on matka ja nyt sähköiseen ajamisen kautta voit vihdoin omaksua tämän.


Lue lisää

Kätevä Hello smart -sovellus

Haluatko tarkistaa auton toimintamatkan tai latauksen tilan? Ehkä esilämmittää tai -viilentää autosi ja siten kuluttaa vähemmän sähköä tien päällä? Hello smart -sovelluksesi on kaikkitietävä kumppanisi. Hello smart -sovellion suunniteltu tarjoamaan sinulle saumaton käyttökokemus, ja sen käyttö on vaivatonta ja tekee lataamisesta entistä kätevämpää.

Tutustu sovellukseemme