Mallit

smart #1

Tutustu

smart Store

Tutustu sähköiseen ajamiseen

Financial Services

smart e-Fleet

Liitettävyysominaisuudet

Mallistomme laajenee

Hyödynnä huippuluokan liitettävyys

smartisi liitettävyys-ominaisuudet yhdistävät sinut ja autosi saumattomaksi kokemukseksi autossa olevien ominaisuuksien ja mobiilisovelluksen avulla, pitäen sinut aina yhdistettynä.

Uutta: Apple CarPlay® and Android Auto™ ¹⁴

Nauti älypuhelimen saumattomasta peilauksesta smartissasi Apple CarPlay® ja Android Auto™ tuovat kartat, mediat ja viestisovellukset suoraan auton näytölle.

Saumaton liitettävyys: yhdistä älypuhelin langattomasti tai kaapelilla Apple CarPlayn® ja Android Auton™ avulla.

Mukautettu käyttömukavuus: käytä erilaisia sovelluksia, kuten navigointia, reaaliaikaisia liikennepäivityksiä, viestejä, puhelinta, mediasoittimia ja muita tuettuja sovelluksia.

Vaivaton hallinta: aloita äänikomennot herätyssanoilla tai ohjauspyörässä sijaitsevasta painikkeesta. Vakiovarusteena kaikissa smart-malleissa ja varustetasoissa.

Päihitä toimintasädeahdistus älykkäällä navigoinnilla

Ole tietoinen reitistäsi paremmin kuin koskaan aikaisin ja poista toimintamatka-ahdistus lopullisesti älykkäällä navigoinnilla, reaaliaikaisella liikenteen seurannalla, kartalla näkyvällä toimintasäteellä ja POI-tiedoilla – navigointi myös reitittää helposti sinut matkan aikana paikallisille latausasemille, mikäli näyttää siltä että autosi tarvitsee latausta.

Tutustu käteviin smart mode- tiloihin

Autosi valmistelee matkustamon saumattomasti mukautumaan erilaisiin tilanteisiin pysäköintimukavuustilan, torkkutilan, virkistystilan ja jopa lemmikkitilan avulla – jossa voit valmistella matkustamon karvaisille ystävillesi, jättäessäsi heidät autoon yksin. smartisi kertoo ohikulkijoille näytöllään, että ilmastointi on päällä.

Luo paras mahdollinen digitaalinen ekosysteemi

Nauti entistä suuremmasta valikoimasta auton sisäisillä kolmannen osapuolen sovelluksilla, kuten Spotify® ja TuneIn® – sekä muilla sää- ja kalenterisovellusten integroinneilla, jotka auttavat viimeistelemään autosi digitaalisen kokonaisuuden. Lisäksi erilaisten ladattavien pelien ansiosta tämä digitaalinen ekosysteemi tekee autostasi ainutlaatuisen mukavan paikan oleskella.

Ohjaa ominaisuuksia puheellasi

Navigointi-, mediasoitin- ja muiden ominaisuuksien lisäksi tekoälyllä toteutetun ääniavustimen ansiosta, voit puheohjauksella pyytää autoja toteuttamaan eri asioita. Sano vain "Hello smart" ja kerro mitä tarvitset. Kettu- tai gepardi-avatarisi antaa myös ystävälliset kasvot äänelle (puheohjaus ei saatavilla Suomeksi).

Edistyksellistä älykästä ajamista,

tehty turvalliseksi ja luotettavaksi

smart -ajokokemuksessa on kyse siitä vaistomaisista ja älykkäistä ominaisuuksista, joihin voit todella luottaa silloin kun tarvitset niitä eniten. Näihin kuuluvat esimerkiksi autonominen hätäjarrutus ja  väistöavustin. Vakiovarusteena sinun ja matkustajiesi turvallisuuden takaamiseksi.


Väsymätöntä turvallisuutta

smartin väsymyksen tunnistus-järjestelmä (Fatigue Detection) käyttää silmänseurantatekniikkaa silmiesi ja väsymystasosi seuraamiseen. Heti kun se havaitsee ajoväsymyksen, saat mittaristoon varoitusviestin sekä varoitusäänen. Tehden rattiin torkahtamisesta menneisyyden painajaisen.

Autosi kumppani

Hello smart -sovelluksen avulla on helppo pysyä yhteydessä autoosi mistä tahansa. Ei ole väliä oletko kotona, töissä vai liikkeellä – pysyt ajan tasalla autosi kaikista tarpeista. Tarvitset vain Internet-yhteyden molemmilla laitteilla ja olet valmis.